zoek: in: geavanceerd zoeken >

mijn ACOD online

  login: 
  pasw: 
   
    paswoord vergeten?

Tribune

Als je het mij vraagt: “Dit regeringsbeleid verdient een onvoldoende”
Vorige week kwamen tienduizenden vakbondsleden en -militanten op straat om te betogen tegen het pensioenbeleid van de regering-Michel. Het enthousiasme bij de aanwezigen bleek erg groot.

inhoud Tribune >

agenda

27 september 2018: Senioren naar het Heuvelland (senioren, Antwerpen)

5 december 2018: ABVV-seniorenkalender 2018 (algemeen, alle gewesten)

Flash player not found

sitemap

Op de ACOD Online website vind je een heleboel informatie over de overheidsvakbond ACOD: je verneemt er wat de ACOD is, hoe de ACOD georganiseerd is en wie je belangen verdedigt. ACOD Online is ook de vindplaats voor nieuws, artikels, akkoorden en persberichten.

De ACOD Online website gebruik je als volgt:

  • Op de algemene pagina’s vind je informatie die voor meerdere sectoren en/of gewesten belangrijk is.
  • Op de sectorpagina’s vind je die informatie die enkel je sector aanbelangt. Je bereikt de sectorpagina’s door op de homepage links onder “sector” in het keuzemenu je sector te kiezen.
  • Op de gewestpagina’s vind je die informatie en agenda voor het gekozen gewest. De gewestpagina’s bereik je via het menu ACOD > Gewesten

ACOD-leden krijgen de mogelijkheid de nieuwsberichten, artikels of akkoorden die zij interessant of belangrijk vinden in hun persoonlijke documentenschuif te bewaren, te bereiken via “mijn ACOD Online”. Om deze functie te gebruiken, moet je wel ingelogd zijn.

Een overzicht van de belangrijkste pagina’s

ACOD

Wie is wie

Informatie zoeken

E-service

Links