zoek: in: geavanceerd zoeken >

mijn ACOD online

  login: 
  pasw: 
   
    paswoord vergeten?

Tribune

Als je het mij vraagt: “Overheidsbedrijven zijn van groot strategisch belang”
Het nieuwe jaar was nog maar net begonnen en er ging al meteen een schok door de openbare sector: Proximus wil 1900 medewerkers ontslaan. Wat is je reactie hierop?

inhoud Tribune >

agenda

28 februari 2019: Gespreksavond met John Crombez (algemeen, West-Vlaanderen)

Vlaams Administratief Centrum Brugge :welkom in het Jacob Van Maerlantgebouw

1 juni 2012
Einde dit jaar verhuizen een 800-tal Vlaamse personeelsleden naar het nieuwe Vlaams Administratief Centrum te Brugge. Dit gebouw situeert zich aan de achterkant van het station en is dus gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit is het vierde VAC in een rij van vijf dat wordt in gebruik genomen: Hasselt, Antwerpen en Leuven waren al aan de beurt, Gent volgt binnen een tweetal jaren.
Om de volledige tekst te kunnen lezen, moet je je inloggen op ACOD Online

inloggen

Leden en militanten van de ACOD krijgen meer op ACOD Online. Om heel de site te kunnen bezoeken moet je wel lid zijn van de ACOD, je gegevens activeren en inloggen. Indien je je gegevens nog niet geactiveerd hebt, kan dat hier.

login   (e-mail of lidnummer)
paswoord 


paswoord vergeten?

Omwille van veiligheidsredenen is het niet langer mogelijk je paswoord opnieuw op te vragen. Daarom vragen we je een nieuw paswoord aan te maken. Vul je e-mailadres hieronder in en klik op verzenden. Volg daarna de link die je ontvang in je mail en maak zo een nieuw paswoord aan. Dat kan je dan gebruiken om in te loggen door combinatie van je e-mailadres of je lidnummer.

e-mail