zoek: in: geavanceerd zoeken >

mijn ACOD online

  login: 
  pasw: 
   
    paswoord vergeten?

Tribune

Interview met professor Patrick Deboosere (VUB)
Het is één van de hardnekkigste sociaaleconomische mythes: de rechterzijde houdt ons graag voor dat de pensioenen onbetaalbaar zijn. Dat is niet zo, aldus professor Patrick Deboosere (VUB), gespecialiseerd in demografie.

inhoud Tribune >

agenda

22 januari 2019: Nieuwjaarsreceptie senioren Limburg (senioren, Limburg)

21 februari 2019: Activisme in de praktijk (algemeen, Limburg)

ACOD-app op je smartphone en tablet: blijf op de hoogte van het laatste ACOD-nieuws

1 april 2017

 

Vorig jaar lanceerde de ACOD haar app voor smartphones en tablets. De app krijgt nu een update met een nieuwssectie.

De ACOD-app is een informatieplatform dat de vakbondscommunicatie van de ACOD verenigt. Een groot deel van de informatie die je vandaag zoekt op ACOD Online, de Facebook-fanpagina van de ACOD, het Twitter-account van de ACOD en de vele websites van de gewesten en sectoren wordt gebundeld in de ACOD-app. Deze informatie kan je ook delen met andere en toekomstige vakbondsleden. De ACOD binnen handbereik, dát is de ACOD-app.

Wat is er nieuw?

In het keuzemenu van de ACOD-app kan je vanaf begin april ook ‘nieuws’ terugvinden. Dit onderdeel geeft met de regelmaat van de klok gevarieerde en recente syndicale informatie van de ACOD. Het kan gaan om aankondigingen van acties, nieuwtjes van sectoren, activiteiten georganiseerd door gewesten en ook gewoon om algemene nuttige informatie over de werking van de ACOD (bijvoorbeeld over de vakbondspremie).
We raden je ook aan om de notificaties (berichtgeving) van je smartphone of tablet zo in te stellen, dat je pushberichten kan ontvangen van de ACOD wanneer we nieuwe informatie toevoegen. Zo ben je meteen op de hoogte van het laatste nieuws. Maar maak je geen zorgen, we zullen je niet heel de tijd bestoken met onze meldingen – alleen maar wanneer het écht belangrijk is.

Wat vind je nog op de ACOD-app?

- ACOD tv: filmpjes over de syndicale actualiteit en acties. Je kan ze rechtstreeks vanuit de app bekijken. Vanop je computer surf je naar www.acodtv.be om de filmpjes te bekijken.
- Gewesten: een overzicht van alle gewesten, met directe contactinformatie.
- Sectoren: een overzicht van de sectoren en hun werkveld, met directe contactinformatie.
- Foto’s: een overzicht van de meest recente Facebook-foto’s van de ACOD.
- Kalender: een overzicht van de geplande ACOD-activiteiten of activiteiten die de ACOD promoot. Raak één van de activiteiten aan en je krijgt meer informatie over de activiteit zelf, de locatie en het tijdstip.
- Facebook: een directe link naar de Facebook-fanpagina van de ACOD.
- Twitter: een directe link naar het Twitter-account van de ACOD.
- ACOD blogt: een directe link naar de blog van de ACOD.
- Contact: via tal van mogelijkheden kan je de ACOD van hieruit direct bellen, mailen, tweeten, een bericht sturen of de website raadplegen.
- Favorieten: deze verzamel je door in de secties van de app (waar van toepassing) rechtsboven het sterretje aan te raken om iets als een ‘favoriet’ aan te duiden.

Waar vind je de ACOD-app?

De ACOD-app kan je downloaden in de App-store van Apple (zoek naar ACOD) en is geschikt voor je iPhone, iPad en iPod touch indien die over het besturingssysteem iOS 7.0 of recenter beschikken.
Heb je een smartphone of tablet met het Android-besturingssysteem van Google, dan vind je de ACOD-app terug in de Google Play Store (zoek naar ACOD). Je toestel moet over Android 4.0.3 of recenter beschikken.
Voor gebruikers van Windows-phone is er geen aparte app ontwikkeld. Je kan wel de identieke ervaring krijgen als iOS en Android-gebruikers door op je smartphone te surfen naar m.acodtv.be. Je krijgt dan een mobiele versie van de app te zien in de browser.