Brussels Airport Company: stel je kandidaat voor de sociale verkiezingen!

 


Van 13 tot 26 mei 2024 vinden er in België sociale verkiezingen plaats. Dat is hét moment om de vertegenwoordigers voor het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW) en de Ondernemingsraad (OR) in de ondernemingen te kiezen.


Ook bij Brussels Airport Company maakt onze sterke delegatie zich stilaan op om met een klinkende overwinning aan de haal te gaan.

Elke dag opnieuw ijvert ze voor een werkomgeving waar medewerkers op de eerste plaats komen. Door te luisteren naar de bezorgdheden en te weten wat er leeft op de werkvloer maken onze vertegenwoordigers het verschil.

Zin om onze ploeg te versterken en mee verandering te brengen in het bedrijf? Wij zoeken nog enthousiaste en vastberaden vrouwen en mannen die zich kandidaat willen stellen voor de komende verkiezingen.

Je kan je kandidatuur stellen via mail (annuska.keersebilck@cgspacod.be) of per brief ter attentie van Annuska Keersebilck, Algemeen secretaris, Fontainasplein 9-11, 1000 Brussel en dit ten laatste tegen 15 november 2023.

Samen Sterk!

 

Annuska Keersebilck