ACOD Onderwijs voert actie!

ACOD Onderwijs voert in april en mei actie tegen de algemene malaise in het onderwijs en vraagt aandacht voor meer kwaliteit, welzijn en personeel.

Nationale staking in de Belgische gevangenissen op 12 januari 2024 vanwege 12.000 gedetineerden!

Overbevolking in Belgische gevangenissen blijft toenemen ten gevolge gebrek aan Detentiehuizen bij uitvoering korte Straffen

Dienstverlening in Stations: een reorganisatie die een nieuwe reorganisatie aankondigt

Een perronmedewerker zei het ons zo: “Tot op vandaag heeft geen enkele reorganisatie oplossingen geboden op het terrein. We hebben nood aan stabiliteit en ademruimte. En veel gezond spoorwegverstand.”

“Migranten zijn niet onze tegenstanders, maar wel onze medestanders”

Solidariteit is een woord dat syndicalisten hoog in het vaandel dragen. Ook internationale solidariteit is dus voor ons belangrijk.

ACOD zkt enthousiaste administratief intersectoraal medewerker (m/v/x) voor Brussel

Het geheel van domeinen beheersen dat eigen is aan een secretariaat. Instaan voor het vriendelijk, efficiënt en correct informeren van elk lid. Het verzekeren van ondersteuning voor verschillende diensten.

Besparingen bij De Lijn: tijd voor meer openbaar vervoer en minder verkeersarmoede

Op 6 januari 2024 worden de nieuwe vervoersplannen in heel Vlaanderen ingevoerd. Het resultaat: minder haltes, minder toegang tot het openbaar vervoer en bijkomende achteruitgang voor de Vlaming. ACOD TBM voert actie!

Middenveldorganisaties over toekomst openbaar vervoer: shift naar meer duurzame verplaatsingen

Climaxi, Fridays For Future en de Peperfabriek, drie middenveldorganisaties, organiseerden op 7 februari een panelgesprek met als thema ‘Waar naartoe met ons openbaar vervoer?’. Uiteraard was ACOD TBM van de partij.

“De ACOD zal het personeel van de openbare diensten met hand en tand verdedigen!”

Ik denk dat de leden en militanten van de ACOD een dikke pluim op hun hoed verdienen voor hun inzet en inspanning om de openbare dienstverlening te verbeteren en de onafhankelijke werking van het personeel in de openbare diensten te beschermen.

Sectoren


Wijzig je adres

Klik hier om je adres te wijzigen

Wijzig je gegevens

Klik hieronder om je gegevens te wijzigen (e-mail, bankrekening, werkgever).

Activeer je account

Klik hieronder om toegang te krijgen tot je ledengegevens